Prowadzony w
cyklach:
2021/22L, 2022/23L, 2023/24L, 2024/25Z
Kod Erasmus: 14.7
Kod ISCED: 0314
Punkty ECTS:
4
Język:
angielski
Organizowany przez:
Wydział Filozofii i Nauk Społecznych
(dla:
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu)
Food Studies 2400-OG-EN-FS
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Całkowity nakład pracy studenta
(po angielsku) Contact hours with teacher:
np.
- participation in lectures - 30 hrs
- consultations- 1 hrs
Self-study hours:
np.
- preparation for lectures – 15 hrs
- writing essays - 15 hrs
- preparation for presentation- 5 hrs
Altogether: 66 hrs (2 ECTS)
Efekty uczenia się - wiedza
(po angielsku) Student
W1 has knowledge of the cultural, social and economic meaning of food.
W2: knows/ possesses knowledge about the impact of food on local and global economies.
W3: is familiar with Global and Common Agricultural Policies and its impact on food economies in the world system and European Union.
W4: has basic knowledge about correlations between world economies and poverty and malnutrition.
W5 knows about social movements build around food issues.
W6: can recognize importance and meaning of anti-consumer movements and quality turn in consumption patterns in developed countries.
Efekty uczenia się - umiejętności
(po angielsku) Student
U1: is capable of interpreting social and cultural meaning which stays behind food issues.
U2: is capable of interpreting the economic context of food production, distribution and consumption/
U3: has basic skills in the deconstruction of different policy impacts on food systems.
U4: can analyze power context in food systems.
U5: can demonstrate cultural differentiation of food meaning in different cultures.
U6: can translate sociological knowledge into real-world observation.
Efekty uczenia się - kompetencje społeczne
(po angielsku) K1: understands the significance of joint work
K2: understands the need for cultural and political differentiation in the contemporary world.
K3: is sensitive to cultural context.
K4: is aware of taboos interlinked with food.
K7: can cooperate with students with a different cultural background.
Metody dydaktyczne
(po angielsku) - informative lecture
- workshop
- seminar
Rodzaj przedmiotu
przedmiot fakultatywny
Wymagania wstępne
(po angielsku) None
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: