Conducted in
term:
2024/25L
ISCED code: 0511
ECTS credits:
2
Language:
Polish
Organized by:
Faculty of Biological and Veterinary Sciences
(for:
Nicolaus Copernicus University in Toruń)
Microbiological analysis of food products 2600-OG-AMPZ
This course has not yet been described...
Term 2024/25L:
None |
Total student workload
(in Polish) Godziny realizowane z udziałem nauczycieli: 30 godz.
- udział w laboratorium - 30 godzin
- konsultacje indywidualne - 5 godzin
Czas poświęcony na pracę indywidualną studenta: 15 godz.
- praca własna - 15 godzin (przygotowanie do zajęć laboratoryjnych i kolokwium zaliczeniowego, sporządzenie pisemnych raportów)
Całkowity nakład pracy studenta - 50 godzin (2 ECTS)
Type of course
elective course
Course coordinators
Bibliography
Term 2024/25L:
None |
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: