Uniwersytet Mikołaja Kopernika - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
Kierunki studiów > Wszystkie studia > Chemia i technologia żywności > Chemia i technologia żywności (s1) (KRK)

Chemia i technologia żywności (s1) (KRK) (06510202-KRK)

pierwszego stopnia
stacjonarne, 3,5 roku (7 semestrów)
Język: polski

Przyznawane kwalifikacje:

Licencjat inżynierski z chemii i technologii żywności

Dalsze studia:

studia drugiego stopnia, studia podyplomowe

Efekty kształcenia

Uwaga, istnieje więcej niż jedna wersja tego pola. Kliknij poniżej i wybierz wersję, którą chcesz wyświetlić:

Określone przez Senat UMK efekty uczenia się stanowią załącznik do suplementu.

Kwalifikacja:

Ze szczegółowymi kryteriami kwalifikacji można zapoznać się na stronie: https://irk.umk.pl/pl