Prowadzony w
cyklach:
2021/22L, 2022/23L, 2023/24L, 2024/25L
Kod ISCED: 1015
Punkty ECTS:
4
Język:
angielski
Organizowany przez:
Wydział Nauk o Ziemi i Gospodarki Przestrzennej
(dla:
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu)
Culinary tourism - food around the world 2800-OG-EN-CTW
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Całkowity nakład pracy studenta
(po angielsku) Contact hours with teacher:
- lectures - 15 h
- tutorials - 8 h
- Field trip – 7 h
Self-study hours:
- preparation for classes – 30 h
- preparation for tests - 30 h
- project – 20 h
- consultations - 5 h
sum: 115 h (4 ECTS)
Efekty uczenia się - wiedza
(po angielsku) Student
W1: will be able to set culinary tourism within cultural tourism;
W2: can describe what are specific features of food/wine tourist;
W3: will be acquainted with culinary regions of the world;
W4: will be acquainted with wine regions of the Europe and the world.
Efekty uczenia się - umiejętności
(po angielsku) Student
U1: will be able to analyze role of food tourism in local economy of assorted regions;
U2: will be able to describe similarities and differences in food tourism offer of various regions;;
U3: • Students are able to plan and prepare food/wine/beer tourist holiday offer
Efekty uczenia się - kompetencje społeczne
(po angielsku) Student
K1: will better understand ethnic and cultural issues connected with food rules in different religions;
K2: is more tolerant;
K3: can cooperate during implementation of group tasks.
Metody dydaktyczne
(po angielsku) - informative lecture
- case study,
- fieldwork (observation),
- discussion.
Metody dydaktyczne eksponujące
- pokaz
Metody dydaktyczne podające
- opowiadanie
Metody dydaktyczne poszukujące
- projektu
- studium przypadku
- ćwiczeniowa
- studium przypadku
- ćwiczeniowa
Rodzaj przedmiotu
przedmiot fakultatywny
Wymagania wstępne
(po angielsku) communicative English
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: