Prowadzony w
cyklu:
2022/23Z
Kod ISCED: 0518
Punkty ECTS:
2
Język:
angielski
Organizowany przez:
Wydział Nauk Biologicznych i Weterynaryjnych
(dla:
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu)
Ethnobotany and traditional food in Mexico 2600-OG-EN-ETF
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Całkowity nakład pracy studenta
(po angielsku) Contact hours with teacher:
- participation in lectures- 15 hrs
- consultations - 5 hrs
Self-study hours:
- preparation for lectures - 5 hrs
- reading literature- 5 hrs
- preparation for final presentastion - 20 hrs
Altogether: 50 hrs (2 ECTS)
Efekty uczenia się - wiedza
(po angielsku) Student
W1: explains ethnobotany as a research field that looks for documenting and understanding what people know about plants and how they form part of their beliefs.
W2: indicates Mexican cultures in domesticating plants and starting agricultural processes
W3: explains the main contribution that Mexican cuisine has in the World as a heritage of humanity
Efekty uczenia się - umiejętności
(po angielsku) Student
U1: is able to use source information in English, performs analysis, synthesis, summarizes and makes a critical assessment about ethnobotany and food history in Mexico
U2: is able to use a foreign language to communicate at a basic level
U3: has ability to discuss information from various sources to analyze and identify the main characteristics, importance and differences between Mexican food customs and their country.
Efekty uczenia się - kompetencje społeczne
(po angielsku) Student
K1: understands the need to improve the knowledge of World´s food diversity with the use of scientific books and journals in order to improve his professional skills
K2: is aware of the importance of increasing his knowledge concerning culture and traditions in other country
K3: is willing to cooperate and work in a team and follow the defined rules
Metody dydaktyczne
(po angielsku) Expository teaching methods:
presentation, video / computer, pointer, banners image
Stating teaching methods:
- informative lecture
Searching teaching methods:
- discussion
- presentation
Metody dydaktyczne podające
- pogadanka
Metody dydaktyczne poszukujące
- laboratoryjna
Rodzaj przedmiotu
przedmiot fakultatywny
Wymagania wstępne
NONE
Koordynatorzy przedmiotu
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: