Prowadzony w
cyklach:
2020/21, 2021/22, 2022/23, 2023/24, 2024/25
Kod ISCED: 0521
Punkty ECTS:
2,5
Język:
polski
Organizowany przez:
Wydział Nauk Biologicznych i Weterynaryjnych
Analiza chemicznych zanieczyszczeń produktów spożywczych 2600-K2-ACZ-BIOT
Jeszcze nie wprowadzono opisu dla tego przedmiotu...
Metody dydaktyczne poszukujące
- ćwiczeniowa
- doświadczeń
- doświadczeń
Rodzaj przedmiotu
przedmiot fakultatywny
Koordynatorzy przedmiotu
W cyklu 2024/25: | W cyklu 2023/24: | W cyklu 2021/22: | W cyklu 2020/21: | W cyklu 2022/23: |
Kryteria oceniania
zaliczenie na ocenę na podstawie:
- pisemnego kolokwium w formie pytań otwartych oraz zadań obliczeniowych
Ocenę dostateczną uzyskają studenci których suma punktów stanowi- 55-60%, dostateczny plus - 61-70%, dobry - 71-80%, dobry plus 81-90%, bardzo dobry - 91-100% maksymalnej (70) ilości punktów
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: