Service Management 1155-12-M13-SeMa
1. Framing service operations
- Introduction to service operations
- The word of service
- Service strategy
- The service concept
2. Service people
- Customer relationship
- Service quality
- Designing customer experience
3. Delivering service
- Service supply networks
- Designing the service process
- Managing service performance
- Service resources and capacity
4. Improving service operations
- Service innovation
- Service improvement
Całkowity nakład pracy studenta
Efekty uczenia się - wiedza
Efekty uczenia się - umiejętności
Efekty uczenia się - kompetencje społeczne
Metody dydaktyczne
Metody dydaktyczne podające
- wykład problemowy
Metody dydaktyczne poszukujące
- projektu
Koordynatorzy przedmiotu
Kryteria oceniania
Exercise:
- Case studies connected with the lecture issues
- Project:
Topic: Evaluation of services provided by the selected organization and a proposal for their improvement
- Individual or group work
- Project presentation
The final assessment based on case study assessments and the prepared project.
Lecture:
Written test (single-choice test)
Range of issues – problems of the lecture
W1 - written test +++
U1 - project +++
Criterion ratings of the test:
• very good: 90% - 100%
• good plus: 80% - 89%
• good: 70% - 79%,
• satisfactory plus: 60% - 69%
Literatura
1. D.W. Parker, Service Operations Management, 2012, Edward Elgar Publishing
2. B. Hollins, S. Shinkins, Managing Service Operations. Design and Implementation, 2010, ISBN: 9781412929530
3. J. A. Fitzsimmons, M. J. Fitzsimmons, S. Bordoloi, Service Management: Operations, Strategy, Information Technology, 2014, Eighth Edition, McGraw Hill
4. J.L. Heskett, W.E. Sasser, Jr., L.A. Schlesinger, What Great Service Leaders Know and Do, 2015, Berrett-Koehler Publishers, Inc.
Więcej informacji
Dodatkowe informacje (np. o kalendarzu rejestracji, prowadzących zajęcia, lokalizacji i terminach zajęć) mogą być dostępne w serwisie USOSweb: