Conducted in
terms:
2022/23Z, 2023/24Z, 2024/25Z, 2025/26Z
ISCED code: 0511
ECTS credits:
2
Language:
Polish
Organized by:
Faculty of Biological and Veterinary Sciences
(for:
Nicolaus Copernicus University in Toruń)
I know what I eat – food toxicology and chemistry 2600-OG-WTCZ
This course has not yet been described...
Total student workload
(in Polish) Godziny realizowane z udziałem nauczycieli (35 godz.):
- udział w zajęciach: 30 godz.
- udział w konsultacjach: 5 godz.
Czas poświęcony na pracę indywidualną studenta (15 godz.):
- praca własna nad opracowaniami: 15 godz.
Łącznie: 50 godz.
Learning outcomes - knowledge
(in Polish) W1 – student posiada podstawową wiedzę na temat metod analizy ryzyka
W2 – student zna różne klasy ksenobiotyków obecnych w żywności
Learning outcomes - skills
(in Polish) U1 – student potrafi krytycznie ocenić ryzyka związane z poszczególnymi ksenobiotykami w żywności
U2 – student interpretuje krytycznie doniesienia medialne związane z toksykologią żywności
Learning outcomes - social competencies
(in Polish) K1 – student jest świadomy znaczenia komunikacji ryzyka w związku z żywnością
K2 – student identyfikuje wiarygodne źródła wiedzy na temat bezpieczeństwa żywności
Teaching methods
(in Polish) seminarium
Expository teaching methods
- participatory lecture
Exploratory teaching methods
- seminar
- case study
- case study
Online teaching methods
- exchange and discussion methods
- content-presentation-oriented methods
- content-presentation-oriented methods
Type of course
elective course
Prerequisites
(in Polish) brak
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: