Conducted in
term:
2022/23L
ISCED code: 0314
ECTS credits:
2
Language:
Polish
Organized by:
Faculty of Humanities
Optional course - Anthropology of food 2555-s1KUL-L-FK-AJ
This course has not yet been described...
|
Term 2022/23L:
None |
Total student workload
(in Polish) Godziny kontaktowe:
- obecność na zajęciach 30 godz.
Praca własna studenta:
- przygotowanie do aktywnego uczestnictwa w zajęciach (lektury obowiązkowe, lektury dodatkowe, zdobywanie informacji we własnym zakresie, opracowanie gotowych przykładów i wypowiedzi do dyskusji i prezentacji na zajęciach): 30 godz.
Łącznie 60 godz. (2 ECTS)
Observation/demonstration teaching methods
- display
Expository teaching methods
- participatory lecture
- narration
- description
- narration
- description
Exploratory teaching methods
- case study
- seminar
- observation
- expert panels
- classic problem-solving
- brainstorming
- panel
- practical
- seminar
- observation
- expert panels
- classic problem-solving
- brainstorming
- panel
- practical
Course coordinators
Bibliography
|
Term 2022/23L:
None |
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: