Conducted in
term:
2022/23
ECTS credits:
1
Language:
Polish
Organized by:
Department of Health Economics
(for:
Faculty of Health Sciences)
Catering Organisation and Safety: Business in the Dietician's Practice 1800-D3-OZDG-N1
This course has not yet been described...
Total student workload
(in Polish) 1. Godziny obowiązkowe realizowane z udziałem nauczyciela:
- udział w wykładach – 5 h
- udział w seminarium – 10 h
15 h = 0.6 ECTS
2. Czas poświęcony przez studenta na pracę indywidualną:
- czytanie literatury oraz praca projektowa- 5 h = 0,2 ECTS
3. Czas wymagany do przygotowania się w procesie oceniania –
5 h = 0,2 ECTS
Łączny nakład pracy: 25 h = 1 ECTS
Learning outcomes - knowledge
(in Polish) W1 - Zna i rozpoznaje warunki ekonomiczne i prawne związane z prowadzeniem działalności gospodarczej. K_W28
Learning outcomes - skills
(in Polish) U1 - Potrafi zgromadzić oraz analizować dane związane z zawodem dietetyka. K_U22, K_U25
U2 - Planuje oraz prezentuje własną działalność gospodarczą w oparciu o analizę danych statystycznych, demograficznym. K_U25, K_U26
Learning outcomes - social competencies
(in Polish) K1 - Potrafi zidentyfikować mocne oraz słabe strony swojej działalności oraz deleguje zadania w oparciu o zidentyfikowane ograniczenia do podmiotów trzecich. K_K01
Teaching methods
(in Polish) wykład informacyjny
wykład konwersatoryjny
dyskusja dydaktyczna
metoda projektu
Prerequisites
(in Polish) Brak wymagań wstępnych.
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: