Conducted in
terms:
2022/23, 2023/24, 2024/25, 2025/26
ECTS credits:
2
Language:
Polish
Organized by:
Department of Health Economics
(for:
Faculty of Health Sciences)
Social Sciences: Economic and Financial Aspects of a Dietitian's Work 1800-D2-EFAPD-S2
This course has not yet been described...
Total student workload
(in Polish) Godziny obowiązkowe realizowane z udziałem nauczyciela:
- udział w wykładach – 10 h
- udział w ćwiczeniach – 10 h
- udział w seminarium – 10 h
Łącznie: 30 h = 1 ECTS
2. Czas poświęcony przez studenta na pracę indywidualną:
- czytanie literatury - 8 h (0,3 ECTS)
3. Czas wymagany do przygotowania się i do uczestnictwa
w procesie oceniania:
- przygotowanie do zaliczenia - 7 h (0,2 ECTS)
Łączny nakład pracy: 45 h = 1,5 ECTS
Learning outcomes - knowledge
(in Polish) Student zna i rozumie:
W1 - ogólne zasady tworzenia i rozwoju form indywidualnej przedsiębiorczości (K_W29)
Learning outcomes - social competencies
(in Polish) Student jest gotów do:
K1 – myślenia i działania w sposób przedsiębiorczy (K_K03)
Teaching methods
(in Polish) wykład informacyjny z prezentacją multimedialną
wykład problemowy
dyskusja dydaktyczna
analiza przypadków
praca nad zadaniem/projektem
Course coordinators
Term 2023/24: | Term 2024/25: | Term 2025/26: | Term 2022/23: |
Bibliography
Term 2022/23:
None |
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: