Conducted in
term:
2022/23
Erasmus code: 13.3
ISCED code: 0531
ECTS credits:
unknown
Language:
Polish
Organized by:
Faculty of Chemistry
(in Polish) Bezpieczeństwo zdrowotne żywności (HACCP) 0600-PS-BHP-BZZ
This course has not yet been described...
Total student workload
(in Polish) Godziny realizowane z udziałem nauczycieli:
- udział w wykładzie – 6 h
-udział w ćwiczeniach - 6 h
Czas poświęcony na pracę indywidualną studenta:
-przygotowanie do egzaminu - 5
- przygotowanie do ćwiczeń – 10 h
-konsultacje oraz praca z nauczycielem akademickim - 5 h
Learning outcomes - knowledge
(in Polish) W1 Zna zasady zapewniania bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Learning outcomes - skills
(in Polish) U1 Student umie wskazać potencjalne zagrożenia zdrowotne i ich źródła w produktach żywnościowych
Learning outcomes - social competencies
(in Polish) K1 Dostrzega zależności pomiędzy zjawiskami i poprawnie wyciąga wnioski.
K2 Jest nastawiony na jak najlepsze wykonywanie powierzonych zadań.
K3 Jest nastawiony na zdobywanie nowej wiedzy, umiejętności i doświadczeń.
K4 Zna ograniczenia własnej wiedzy i umiejętności.
K5 Pracuje systematycznie.
K6 Nawiązuje współpracę w grupie.
Teaching methods
(in Polish) Wykład podawczy z prezentacjami multimedialnymi
Ćwiczenia – metoda dydaktyczna poszukująca referatu
Expository teaching methods
- participatory lecture
- problem-based lecture
- problem-based lecture
Exploratory teaching methods
- seminar
Type of course
compulsory course
Prerequisites
(in Polish) Podstawowa wiedza dotycząca składu produktów żywnościowych
Course coordinators
Bibliography
Term 2022/23:
None |
Notes
Term 2022/23:
None |
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: